
>
664.144
Термодинамический анализ закономерностей взаимодействия яичного порошка с водой / О. Е. Губа [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 1. - С. 8-9.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
Ключові слова: меланж -- процессы и аппараты пищевых производств -- тепломассообмен -- тепломассоперенос -- термодинамика -- яичный порошок -- меланж -- процеси та апарати харчових виробництв -- тепломасообмін -- термодинаміка -- яєчний порошок --
Анотація:
Исследована статистика процесса обезвоживания и гигроскопические свойства яичного порошка как объекта сушки. Эксперементально получены и математически описаны изотермы сорбции яичного порошка. На основе анализа кривых сорбции сделаны выводы об изменении формы связи влаги с материалом, даны рекомендации по выбору конечной влажности высушиваемого продукта. Проведен анализ термодинамики внутреннего массопереноса при взаимодействии яичного порошка с водой.
Досліджено статистика процесу зневоднення та гігроскопічні властивості яєчного порошку як об'єкта сушіння. Експерементально отримано і математично описані ізотерми сорбції яєчного порошку. На основі аналізу кривих сорбції зроблені висновки про зміну форми зв'язку вологи з матеріалом, дано рекомендації щодо вибору кінцевої вологості висушуваного продукту. Проведено аналіз термодинаміки внутрішнього масопереносу при взаємодії яєчного порошку з водою.
Додаткові точки доступу:
Губа, О.Е.
Максименко, Ю.А.
Васильева, Т.Г.
Дяченко, Э. П.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК | |
664.144 |
Ключові слова: меланж -- процессы и аппараты пищевых производств -- тепломассообмен -- тепломассоперенос -- термодинамика -- яичный порошок -- меланж -- процеси та апарати харчових виробництв -- тепломасообмін -- термодинаміка -- яєчний порошок --
Анотація:
Исследована статистика процесса обезвоживания и гигроскопические свойства яичного порошка как объекта сушки. Эксперементально получены и математически описаны изотермы сорбции яичного порошка. На основе анализа кривых сорбции сделаны выводы об изменении формы связи влаги с материалом, даны рекомендации по выбору конечной влажности высушиваемого продукта. Проведен анализ термодинамики внутреннего массопереноса при взаимодействии яичного порошка с водой.
Досліджено статистика процесу зневоднення та гігроскопічні властивості яєчного порошку як об'єкта сушіння. Експерементально отримано і математично описані ізотерми сорбції яєчного порошку. На основі аналізу кривих сорбції зроблені висновки про зміну форми зв'язку вологи з матеріалом, дано рекомендації щодо вибору кінцевої вологості висушуваного продукту. Проведено аналіз термодинаміки внутрішнього масопереносу при взаємодії яєчного порошку з водою.
Додаткові точки доступу:
Губа, О.Е.
Максименко, Ю.А.
Васильева, Т.Г.
Дяченко, Э. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|