
>
Ефремова, Н.Фарш для котлет с текстурированной овсяной мукой / Н. Ефремова, Ю. Киселева //
Ефремова, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 24.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: фарш -- котлеты -- текстурированная овсяная мука -- экструзия -- фарш -- котлети -- текстуроване вівсяне борошно -- екструзія --
Анотація:
Котлеты приготовленные из фарша с текстурированной овсяной мукой обладают высокой пищевой ценностью, а также низкой калорийностью. При этом значительно улучшатся экономические показатели производства котлет за счет снижения их себестоимости.
Котлети приготовлені з фаршу з текстурованим вівсяним борошном володіють високою харчовою цінністю, а також низькою колорійністю. При цьому значно покращаться економічні показники виробництва котлет за рахунок зниження їх собівартості.
Додаткові точки доступу:
Киселева, Ю.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: фарш -- котлеты -- текстурированная овсяная мука -- экструзия -- фарш -- котлети -- текстуроване вівсяне борошно -- екструзія --
Анотація:
Котлеты приготовленные из фарша с текстурированной овсяной мукой обладают высокой пищевой ценностью, а также низкой калорийностью. При этом значительно улучшатся экономические показатели производства котлет за счет снижения их себестоимости.
Котлети приготовлені з фаршу з текстурованим вівсяним борошном володіють високою харчовою цінністю, а також низькою колорійністю. При цьому значно покращаться економічні показники виробництва котлет за рахунок зниження їх собівартості.
Додаткові точки доступу:
Киселева, Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|