
>
Кулев, Д.О качестве и безвредности пищевых добавок / Д. Кулев //
Кулев, Д.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 22-24.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: качество -- использование -- пищевые добавки -- якість -- використання -- харчові добавки --
Анотація:
В статье раскрыты критерии, на которых основываются использование пищевых добавок в продуктах питания.
У статті розкриті критерії, на яких грунтуються використання харчових добавок в продуктах харчування.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: качество -- использование -- пищевые добавки -- якість -- використання -- харчові добавки --
Анотація:
В статье раскрыты критерии, на которых основываются использование пищевых добавок в продуктах питания.
У статті розкриті критерії, на яких грунтуються використання харчових добавок в продуктах харчування.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|