
>
663.05
Евелева, В. В.Лактатсодержащие композиции для повышения качества продуктов / В. В. Евелева //
Евелева, В. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 36-37 . - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: переработка пищевого сырья -- качество продуктов -- лактатсодержащие композиции -- переробка харчової сировини -- якість продуктів -- лактатвміщуючі композиції --
Анотація:
Представлены результаты исследований по применению лактатсодержащих композиций в пищевых технологиях. Показана целесообразность их применения для повышения эффективности переработки сырья и качества продуктов.
Представлені результати досліджень щодо застосування лактатвміщуючих композицій у харчових технологіях. Показана доцільність їх застосування для підвищення ефективності переробки сировини та якості продуктів.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
663.05 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: переработка пищевого сырья -- качество продуктов -- лактатсодержащие композиции -- переробка харчової сировини -- якість продуктів -- лактатвміщуючі композиції --
Анотація:
Представлены результаты исследований по применению лактатсодержащих композиций в пищевых технологиях. Показана целесообразность их применения для повышения эффективности переработки сырья и качества продуктов.
Представлені результати досліджень щодо застосування лактатвміщуючих композицій у харчових технологіях. Показана доцільність їх застосування для підвищення ефективності переробки сировини та якості продуктів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|