
>
330.341.1; 338.439; 633.18
Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі / М. М. Кулаєць [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 10. - С. 60-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/10)
Ключові слова: сільськогосподарська продукція -- безпека -- якість -- дитяче харчування -- виробництво рису -- сельскохозяйственная продукция -- безопасность -- качество -- детское питание -- производство риса --
Анотація:
Поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування. Розкрито агрохімічне і господарське значення рису для продовольчої безпеки України та світу.
Углублены теоретико-методологические и практические основы инновационного содействия конкурентоспособности сельхозпродукции и продуктов питания. Освещен ряд составляющих стабилизации и наращивания продовольственных ресурсов и качества сельхозпродукции и продуктов питания. Раскрыто агрохимическое и хозяйственное значение риса для продовольственной безопасности Украины и мира.
Додаткові точки доступу:
Кулаєць, М. М.
Бабієнко, М. Ф.
Витвицька, О. Д.
Усаченко, Л. М.
(Шифр в БД В014345/2012/10)
УДК | |
330.341.1; 338.439; 633.18 | |
633.18 | |
330.341.1 | |
338.439 |
Ключові слова: сільськогосподарська продукція -- безпека -- якість -- дитяче харчування -- виробництво рису -- сельскохозяйственная продукция -- безопасность -- качество -- детское питание -- производство риса --
Анотація:
Поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування. Розкрито агрохімічне і господарське значення рису для продовольчої безпеки України та світу.
Углублены теоретико-методологические и практические основы инновационного содействия конкурентоспособности сельхозпродукции и продуктов питания. Освещен ряд составляющих стабилизации и наращивания продовольственных ресурсов и качества сельхозпродукции и продуктов питания. Раскрыто агрохимическое и хозяйственное значение риса для продовольственной безопасности Украины и мира.
Додаткові точки доступу:
Кулаєць, М. М.
Бабієнко, М. Ф.
Витвицька, О. Д.
Усаченко, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|