
>
664.951.037.1:664.951.037.53
Бедина, Л. Ф.Перспективные направления использования физических способов обработки рыбного сырья с целью сохранения качества охлажденной и мороженой продукции / Л. Ф. Бедина, Е. Н. Харенко, Р. В. Артемов //
Бедина, Л. Ф.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 17-18. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: охлажденная рыба -- охолоджена риба -- мороженая рыба -- морожена риба -- физические способы обработки -- фізичні способи обробки -- хранение -- зберігання --
Анотація:
Проведен анализ физических способов обработки рыбного сырья для сохранения качества охлажденной и мороженой продукции. Показана перспективность применения этих способов при холодильной обработке рыбы.
Проведено аналіз фізичних засобів обробки рибної сировини для збереження якості охолодженої і мороженої продукції. Показана перспективність застосування цих способів при холодильній обробці риби.
Додаткові точки доступу:
Харенко, Е. Н.
Артемов, Р. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
664.951.037.1:664.951.037.53 | |
664.951.037.53 |
Ключові слова: охлажденная рыба -- охолоджена риба -- мороженая рыба -- морожена риба -- физические способы обработки -- фізичні способи обробки -- хранение -- зберігання --
Анотація:
Проведен анализ физических способов обработки рыбного сырья для сохранения качества охлажденной и мороженой продукции. Показана перспективность применения этих способов при холодильной обработке рыбы.
Проведено аналіз фізичних засобів обробки рибної сировини для збереження якості охолодженої і мороженої продукції. Показана перспективність застосування цих способів при холодильній обробці риби.
Додаткові точки доступу:
Харенко, Е. Н.
Артемов, Р. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|