
>
636.4.082
Акімов, О. В.Якість м’ясної продукції свиней сучасних генотипів за годіві з використанням об’ємистих кормів [Текст] / О. В. Акімов //
Акімов, О. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2013. - N 12. - С. 39-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2013/12)
Ключові слова: свині -- об’ємисті корми -- хімічний склад -- фізико-технологічні властивості -- сучасні генотипи -- свиньи -- объемистые корма -- химический состав -- физико-технологические свойства -- современные генотипы --
Анотація:
Проаналізовано чинники, від яких залежить якість м’ясної продукції, та наведено результати відгодівлі молодняку свиней в умовах базового господарства Інституту тваринництва НААН. Установлено, що згодовування раціону з заміною 20% зернової складової частини раціону за поживністю кукурудзяним силосом і зеленою масою істотно не впливає на фізико-технологічні властивості, хімічний склад і енергетичну цінність найдовшого м’яза спини та вміст клітинних оболонок і жиру в хребтовому салі свиней.
Проанализированы факторы, от которых зависит качество мясной продукции, и приведены результаты откорма молодняка свиней в условиях базового хозяйства Института животноводства НААН. Установлено, что скармливание рациона с заменой 20% зерновой составляющей части рациона по питательности кукурузным силосом и зеленой массой существенно не влияет на физико-технологические свойства, химический состав и энергетическую ценность самой длинной мышцы спины и содержание клеточных оболочек и жира в позвоночном сале свиней.
(Шифр в БД В014345/2013/12)
УДК | |
636.4.082 |
Ключові слова: свині -- об’ємисті корми -- хімічний склад -- фізико-технологічні властивості -- сучасні генотипи -- свиньи -- объемистые корма -- химический состав -- физико-технологические свойства -- современные генотипы --
Анотація:
Проаналізовано чинники, від яких залежить якість м’ясної продукції, та наведено результати відгодівлі молодняку свиней в умовах базового господарства Інституту тваринництва НААН. Установлено, що згодовування раціону з заміною 20% зернової складової частини раціону за поживністю кукурудзяним силосом і зеленою масою істотно не впливає на фізико-технологічні властивості, хімічний склад і енергетичну цінність найдовшого м’яза спини та вміст клітинних оболонок і жиру в хребтовому салі свиней.
Проанализированы факторы, от которых зависит качество мясной продукции, и приведены результаты откорма молодняка свиней в условиях базового хозяйства Института животноводства НААН. Установлено, что скармливание рациона с заменой 20% зерновой составляющей части рациона по питательности кукурузным силосом и зеленой массой существенно не влияет на физико-технологические свойства, химический состав и энергетическую ценность самой длинной мышцы спины и содержание клеточных оболочек и жира в позвоночном сале свиней.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|