
>
664: 22
Ловкис, З. В.Влияние температуры и содержания сухих веществ на реологические свойства картофельной кашки / З. В. Ловкис, А. В. Куликов, А. А. Шепшелев //
Ловкис, З. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 35-37.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: картофельная кашка -- картопляна кашка -- температура -- сухие вещества -- сухі речовини -- напряжение сдвига -- напруга зсуву -- реологические свойства -- реологічні властивості -- скорость сдвига -- швидкість зсуву --
Анотація:
Приведены результаты исследования влияния температуры и содержания сухих веществ на реологические свойства картофельной кашки. Наиболее рациональное отношение кашки к воде составляет 1:1.
Наведено результати дослідження впливу температури і вмісту сухих речовин на реологічні властивості картопляної кашки. Найбільш раціональне ставлення кашки до води становить 1:1
Додаткові точки доступу:
Куликов, А. В.
Шепшелев, А. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
664: 22 |
Ключові слова: картофельная кашка -- картопляна кашка -- температура -- сухие вещества -- сухі речовини -- напряжение сдвига -- напруга зсуву -- реологические свойства -- реологічні властивості -- скорость сдвига -- швидкість зсуву --
Анотація:
Приведены результаты исследования влияния температуры и содержания сухих веществ на реологические свойства картофельной кашки. Наиболее рациональное отношение кашки к воде составляет 1:1.
Наведено результати дослідження впливу температури і вмісту сухих речовин на реологічні властивості картопляної кашки. Найбільш раціональне ставлення кашки до води становить 1:1
Додаткові точки доступу:
Куликов, А. В.
Шепшелев, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|