
>
Применение продуктов переработки зерна пшеницы в производстве функциональных изделий / Е. Е. Курчаева [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 8. - С. 42-44. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/8)
Ключові слова: взбитые творожные изделия -- рецептуры -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- аминокислотный скор --
Додаткові точки доступу:
Курчаева, Е.Е.
Сысоева, М.Г.
Тертычная, Т.Н.
Максимов, И.В.
(Шифр в БД Х367526/2010/8)
Ключові слова: взбитые творожные изделия -- рецептуры -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- аминокислотный скор --
Додаткові точки доступу:
Курчаева, Е.Е.
Сысоева, М.Г.
Тертычная, Т.Н.
Максимов, И.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|