
>
Влияние вида и количества жировых продуктов на качество слоеных изделий из дрожжевого теста / А. П. Косован, Г. Ф. Дремучева, А. А. Невский, Ю. В. Парочкина //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2009. - N 8.
(Шифр в БД Х775324/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Косован, А.П.
Дремучева, Г.Ф.
Невский, А.А.
Парочкина, Ю. В.
(Шифр в БД Х775324/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Косован, А.П.
Дремучева, Г.Ф.
Невский, А.А.
Парочкина, Ю. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|