
>
632.937:579.814.11
Шепель, С. В.Економічна оцінка використання мікробіологічних препаратів при зберіганні рослинної продукції / С. В. Шепель, О. Г. Стрижков //
Шепель, С. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 4. - С. 61-64. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/4)
Ключові слова: втрати продукції -- обробка продукції -- ефективність обробки --
Анотація:
Розглянуто можливості зберігання плодоовочевої продукції перед реалізацією з обробкою її біопрепаратами при температурі від 4±0,5 до 22±2°С, що дає змогу зменшити природні і, насамперед, мікробіологічні псування.
Рассмотрены возможности хранения плодоовощной продукции перед реализацией с обработкой биопрепаратами при температуре от 4+0,5 до 22±2 С, что позволяет сократить естественные и, в первую очередь, микробиологические повреждения.
Додаткові точки доступу:
Стрижков, О.Г.
(Шифр в БД В014345/2010/4)
УДК | |
632.937:579.814.11 | |
579.814.11 |
Ключові слова: втрати продукції -- обробка продукції -- ефективність обробки --
Анотація:
Розглянуто можливості зберігання плодоовочевої продукції перед реалізацією з обробкою її біопрепаратами при температурі від 4±0,5 до 22±2°С, що дає змогу зменшити природні і, насамперед, мікробіологічні псування.
Рассмотрены возможности хранения плодоовощной продукции перед реализацией с обработкой биопрепаратами при температуре от 4+0,5 до 22±2 С, что позволяет сократить естественные и, в первую очередь, микробиологические повреждения.
Додаткові точки доступу:
Стрижков, О.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|