632.937:579.814.11
Економічна оцінка використання мікробіологічних препаратів при зберіганні рослинної продукції / С. В. Шепель, О. Г. Стрижков //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 61-64. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/4)
УДК
632.937:579.814.11
579.814.11

Ключові слова: втрати продукції -- обробка продукції -- ефективність обробки --
Анотація:
Розглянуто можливості зберігання плодоовочевої продукції перед реалізацією з обробкою її біопрепаратами при температурі від 4±0,5 до 22±2°С, що дає змогу зменшити природні і, насамперед, мікробіологічні псування.
Рассмотрены возможности хранения плодоовощной продукции перед реализацией с обработкой биопрепаратами при температуре от 4+0,5 до 22±2 С, что позволяет сократить естественные и, в первую очередь, микробиологические повреждения.
Додаткові точки доступу: