331.215.4(477)
Особливості харчування та платоспроможності населення України [Текст] / Н. Палапа //
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 3. - С. 39-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т041932/2013/3)
УДК
331.215.4(477)

Ключові слова: якість харчування -- раціональні норми -- фактичне споживання -- платоспроможність населення -- качество питания -- рациональные нормы -- фактическое потребление -- платежеспособность населения --
Анотація:
Наведено мінімальні, раціональні норми та фактичне споживання основних продуктів харчування на одну особу в рік та порівняно їх з набором продуктів харчування для працездатного населення, затвердженого Кабінетом Міністрів України. Розглянуто структуру грошових витрат домогосподарств у 2010 році в середньому по Україні та у розрізі регіонів.
Приведены минимальные, оптимальные нормы и фактическое потребление основных продуктов питания на одного человека в год и сравнено их с набором продуктов питания для трудоспособного населения, утвержденного Кабинетом Министров Украины. Рассмотрена структура денежных расходов домохозяйств в 2010 году в среднем по Украине и в разрезе регионов.