
>
Ченых, И. В.Определение оптимальной кислотности ржаного теста при производстве хлебобулочных изделий / И. В. Ченых //
Ченых, И. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N3. - С. 29-32.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- молочные кислоты --
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- молочные кислоты --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|