>
Дорохович, А. М.Структурно-механічні властивості пастильної маси, виготовленої на сахарозі, глюкозі та фруктозі [Текст] / А. М. Дорохович //
Дорохович, А. М.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 8. - С. 30-31.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: пастила -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- реологічні характеристики -- реологические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Луценко, І. С.
Потривайло, О. О.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: пастила -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- реологічні характеристики -- реологические характеристики --
Додаткові точки доступу:
Луценко, І. С.
Потривайло, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|