>
633.367
Лахмоткина, Г. Н.Пищевые волокна люпина как ингредиент продуктов функционального питания [Текст] / Г. Н. Лахмоткина //
Лахмоткина, Г. Н.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 11. - С. 29-31. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: узколистный люпин -- пищевые волокна -- оболочка -- аминокислотный состав -- целлюлоза -- лигнин -- технические условия -- вузьколистий люпин -- харчові волокна -- оболонка -- амінокислотний склад -- целюлоза -- лігнін -- технічні умови --
Анотація:
Экспериментальные образцы пищевых волокон узколистного люпина селекции ВНИИ люпина были получены ферментативным методом с помощью запатентованной мультиэнзимной композиции и соответствуют требованиям по пищевой безопасности.
Експериментальні зразки харчових волокон вузьколистого люпину селекції ВНДІ люпину були отримані ферментативним методом за допомогою запатентованої мультиензимної композиції і відповідають вимогам харчової безпеки.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
| УДК | |
| 633.367 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: узколистный люпин -- пищевые волокна -- оболочка -- аминокислотный состав -- целлюлоза -- лигнин -- технические условия -- вузьколистий люпин -- харчові волокна -- оболонка -- амінокислотний склад -- целюлоза -- лігнін -- технічні умови --
Анотація:
Экспериментальные образцы пищевых волокон узколистного люпина селекции ВНИИ люпина были получены ферментативным методом с помощью запатентованной мультиэнзимной композиции и соответствуют требованиям по пищевой безопасности.
Експериментальні зразки харчових волокон вузьколистого люпину селекції ВНДІ люпину були отримані ферментативним методом за допомогою запатентованої мультиензимної композиції і відповідають вимогам харчової безпеки.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|