
>
637.524
Войцехівська, Л. І.Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк, Н. В. Глумова //
Войцехівська, Л. І.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 12. - С. 47-49. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/12)
Анотація:
Установлено ефективність використання ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин як природних компонентів при виробництві варених ковбас.
Додаткові точки доступу:
Костюк, О.А.
Глумова, Н.В.
(Шифр в БД В014345/2009/12)
УДК | |
637.524 |
Анотація:
Установлено ефективність використання ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин як природних компонентів при виробництві варених ковбас.
Додаткові точки доступу:
Костюк, О.А.
Глумова, Н.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|