
>
667.769
Урбанчик, Е. Н.Получение продуктов быстрого приготовления на основе пророщенного зерна пшеницы и тритикале / Е. Н. Урбанчик, А. Е. Шалюта //
Урбанчик, Е. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
Ключові слова: биологическая ценность -- оптимизация -- продукты быстрого приготовления -- продукты питания -- пророщенное зерно -- хлопья -- біологічна цінність -- оптимізація -- продукти швидкого приготування -- продукти харчування -- пророщене зерно -- пластівці --
Додаткові точки доступу:
Шалюта, А.Е.
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
УДК | |
667.769 |
Ключові слова: биологическая ценность -- оптимизация -- продукты быстрого приготовления -- продукты питания -- пророщенное зерно -- хлопья -- біологічна цінність -- оптимізація -- продукти швидкого приготування -- продукти харчування -- пророщене зерно -- пластівці --
Додаткові точки доступу:
Шалюта, А.Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|