
>
633.853.494:632.5:632.7:632.21/.4
Хвороби ріпаку в Україні та у світі [Текст] / М. Мірошниченко [и др.] //
Пропозиція : укр. журн. з питань агробізнесу. - 2015. - N 7/8 (спецвипук"Озимий ріпак від А до Я"). - С. 30-32.
(Шифр в БД П187375/2015/7/8 (спецвипук"Озимий ріпак від А до Я"))
Ключові слова: ріпак -- рапс -- вирощування -- выращивание -- хвороби -- болезни -- шкідники -- вредители -- забур'янення -- засоренность -- розвиток -- развитие -- вирощування -- выращивание --
Анотація:
Ріпак в Україні почали культивувати ще в ХІХ ст. На сьогодні ця культура є досить популярною у аграріїв. Насамперед - це важливе джерело поповненя ресурсів рослинної олії і білка. Олія із безерукових та низкоглюкозинолатних сортів за якістю прирівнюється до оливкової. Також ріпак вважається важливою технічною і кормовою технічною і кормовою культурою.
Рапс в Украине начали выращивать еще в XIX в. На сегодня эта культура является достаточно популярной у аграриев. Прежде всего - это важный источник пополнения ресурсов растительного масла и белка. Масло безэруковых и низкоглюкозинолатных сортов по качеству приравнивается к оливковому. Также рапс считается важной технической и кормовой культурой.
Додаткові точки доступу:
Мірошниченко, М.
Лісовий, М.
Бабинін, В.
Казаков, В.
(Шифр в БД П187375/2015/7/8 (спецвипук"Озимий ріпак від А до Я"))
УДК | |
633.853.494:632.5:632.7:632.21/.4 | |
633.853.494 | |
632.5 | |
632.7 | |
632.21/.4 |
Ключові слова: ріпак -- рапс -- вирощування -- выращивание -- хвороби -- болезни -- шкідники -- вредители -- забур'янення -- засоренность -- розвиток -- развитие -- вирощування -- выращивание --
Анотація:
Ріпак в Україні почали культивувати ще в ХІХ ст. На сьогодні ця культура є досить популярною у аграріїв. Насамперед - це важливе джерело поповненя ресурсів рослинної олії і білка. Олія із безерукових та низкоглюкозинолатних сортів за якістю прирівнюється до оливкової. Також ріпак вважається важливою технічною і кормовою технічною і кормовою культурою.
Рапс в Украине начали выращивать еще в XIX в. На сегодня эта культура является достаточно популярной у аграриев. Прежде всего - это важный источник пополнения ресурсов растительного масла и белка. Масло безэруковых и низкоглюкозинолатных сортов по качеству приравнивается к оливковому. Также рапс считается важной технической и кормовой культурой.
Додаткові точки доступу:
Мірошниченко, М.
Лісовий, М.
Бабинін, В.
Казаков, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|