
>
Крупяные изделия повышенной пищевой и биологической ценности для производства пищеконцентратов / Е. Б. Обухов [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 8. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Обухов, Е.Б.
Рукосуев, В.М.
Доценко, С.М.
Каленик, Т. К.
Федянина, Л. Н.
(Шифр в БД П698712/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Обухов, Е.Б.
Рукосуев, В.М.
Доценко, С.М.
Каленик, Т. К.
Федянина, Л. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|