>
Конвекционное активное охлаждение: реальность и перспективы //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 30-31.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: охлаждение продукции -- хлеб -- влажность воздуха -- кулер -- кулер -- охолодження продукції -- хліб -- вологість повітря --
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: охлаждение продукции -- хлеб -- влажность воздуха -- кулер -- кулер -- охолодження продукції -- хліб -- вологість повітря --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|