
>
664.665
Дробот, В. І.Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, А. М. Грищенко //
Дробот, В. І.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N3. - С. 52-53. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/3)
Ключові слова: технология хлебопечения --
Анотація:
Розглянуто проблеми створення нових видів безбілкових продуктів харчування без глютену. Безбілкові продукти, що не містять глютену, виготовляються на основі різних крохмалів. Такі вироби призначені для хворих на фенілкетонурію та целіакію. Запропоновано нову технологію безбілкового безглютенового хліба на основі суміші картопляного та кукурудзяного крохмалів. Розраховано харчову та енергетичну цінність нового хліба.
Рассмотрены проблемы создания новых видов безбелковых продуктов питания без глютена. Безбелковые продукты, не содержащие глютена, приготавливаются на основе разных крахмалов. Такие изделия предназначены для больных фенилкетонурией и целиакией. Предложена новая технология безбелкового безглютенового хлеба на основе смеси картофельного и кукурузного крахмалов. Рассчитана питательная и энергетическая ценность нового хлеба.
Додаткові точки доступу:
Грищенко, А. М.
(Шифр в БД Х367526/2011/3)
УДК | |
664.665 |
Ключові слова: технология хлебопечения --
Анотація:
Розглянуто проблеми створення нових видів безбілкових продуктів харчування без глютену. Безбілкові продукти, що не містять глютену, виготовляються на основі різних крохмалів. Такі вироби призначені для хворих на фенілкетонурію та целіакію. Запропоновано нову технологію безбілкового безглютенового хліба на основі суміші картопляного та кукурудзяного крохмалів. Розраховано харчову та енергетичну цінність нового хліба.
Рассмотрены проблемы создания новых видов безбелковых продуктов питания без глютена. Безбелковые продукты, не содержащие глютена, приготавливаются на основе разных крахмалов. Такие изделия предназначены для больных фенилкетонурией и целиакией. Предложена новая технология безбелкового безглютенового хлеба на основе смеси картофельного и кукурузного крахмалов. Рассчитана питательная и энергетическая ценность нового хлеба.
Додаткові точки доступу:
Грищенко, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|