
>
Литвин, М.При оптимальных условиях тесто после размораживания восстанавливает свои свойства / М. Литвин //
Литвин, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 43.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: тесто -- мука -- броматы -- размораживание -- хлебобулочные изделия -- тісто -- борошно -- бромати -- розморожування -- хлібобулочні вироби --
Анотація:
Физические реакции не являются полностью обратимыми, реальная практика хлебопекарного производства показывает, что при оптимальных условиях значительная часть свойств теста с помощью замораживания сохраняется и затем восстанавливается после размораживания.??
Фізичні реакції не є повністю оборотними, реальна практика хлібопекарного виробництва показує, що при оптимальних умовах значна частина властивостей тіста за допомогою заморожування зберігається і потім відновлюється після розморожування.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: тесто -- мука -- броматы -- размораживание -- хлебобулочные изделия -- тісто -- борошно -- бромати -- розморожування -- хлібобулочні вироби --
Анотація:
Физические реакции не являются полностью обратимыми, реальная практика хлебопекарного производства показывает, что при оптимальных условиях значительная часть свойств теста с помощью замораживания сохраняется и затем восстанавливается после размораживания.??
Фізичні реакції не є повністю оборотними, реальна практика хлібопекарного виробництва показує, що при оптимальних умовах значна частина властивостей тіста за допомогою заморожування зберігається і потім відновлюється після розморожування.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|