Йогурт корисний лише за умови, що він натуральний / А. В. Миронова //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - . - N 1. - С. 52-54.
(Шифр в БД -054081/2016/1)
Ключові слова: йогурт -- пастеризований продукт -- пастеризованный продукт -- термічне оброблення -- термическая обработка -- фруктові наповнювачі -- фруктовые наполнители -- ароматизатори -- ароматизаторы --
Анотація:
Обираючи йогурт для родини, особливо дитини, потрібно детально вивчити інформацію на маркуванні, зважуючи на вміст консервантів, перелік добавок та замінників, а особливо строк придатності, які підкажуть чи корисний ви обираєте продукт. Важливо розуміти, що найбезпечнішим та найкориснішим буде йогурт, приготовлений у домашніх умовах за допомогою молока та спеціальних заквасок.
Выбирая йогурт для семьи, особенно ребенка, нужно детально изучить информацию на маркировке, взвешивая на содержание консервантов, перечень добавок и заменителей, а особенно срок годности, которые подскажут полезен вы выбираете продукт. Важно понимать, что самым безопасным и полезным будет йогурт, приготовленный в домашних условиях с помощью молока и специальных заквасок.