>
633.72:633.4
Гибридный тренд [Текст] //
Зерно : всеукр. журн. совр. агропромышленника. - 2015. - N 9. - С. 77.
(Шифр в БД З905065/2015/9)
Ключові слова: чай -- камбуча -- пиво -- пивоварение -- пивоваріння --
Анотація:
Дэвид Фокс, ученый из Национальной лаборатории Лос-Аламос, штат Нью-Аламос, штат Нью-Мексико, США, в сотрудничестве с частным пивоваром Эйлой Байстром - Уильямс из Honey Moon Brewery разрабатывают алкогольную версию древнего ферментированного чая комбуча. Конечный продукт окрестили "Особым гибридным пивом".
Девід Фокс, вчений з Національної лабораторії Лос-Аламос, штат Нью-Аламос, штат Нью-Мексико, США, у співпраці з приватним пивоваром Ейлой Байстром - Вільямс з Honey Moon Brewery розробляють алкогольну версію стародавнього ферментованого чаю комбуча. Кінцевий продукт охрестили "Особливим гібридним пивом".
(Шифр в БД З905065/2015/9)
| УДК | |
| 633.72:633.4 | |
| 633.72 | |
| 633.4 |
Ключові слова: чай -- камбуча -- пиво -- пивоварение -- пивоваріння --
Анотація:
Дэвид Фокс, ученый из Национальной лаборатории Лос-Аламос, штат Нью-Аламос, штат Нью-Мексико, США, в сотрудничестве с частным пивоваром Эйлой Байстром - Уильямс из Honey Moon Brewery разрабатывают алкогольную версию древнего ферментированного чая комбуча. Конечный продукт окрестили "Особым гибридным пивом".
Девід Фокс, вчений з Національної лабораторії Лос-Аламос, штат Нью-Аламос, штат Нью-Мексико, США, у співпраці з приватним пивоваром Ейлой Байстром - Вільямс з Honey Moon Brewery розробляють алкогольну версію стародавнього ферментованого чаю комбуча. Кінцевий продукт охрестили "Особливим гібридним пивом".
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|