
>
635.62
Подобєд, Л.Корові на десерт / Л. Подобєд //
Подобєд, Л.
Пропозиція : укр. журн. з питань агробізнесу. - 2012. - N 2. - С. 130-131.
(Шифр в БД П187375/2012/2)
Ключові слова: гарбуз -- хімічний склад -- поживність -- стабілізація гомеостазу -- спосіб приготування -- тыква -- химический состав -- питательность -- стабилизация гомеостаза -- способ приготовления --
Анотація:
Добре відомо, що легкоферментовані вуглеводи - одна з найдефіцитніших складових раціону високопродуктивних жуйних. Відмінним джерелом цих вуглеводів є цукрові буряки. Та що робити, коли за будь-яких причин доступ до них обмежений?
Хорошо известно, что легкоферментированные углеводы - одна из самых дефицитных составляющих рациона высокопродуктивных жвачных. Отличным источником этих углеводов является сахарная свекла. Но что делать, когда по каким-либо причинам доступ к ним ограничен?
(Шифр в БД П187375/2012/2)
УДК | |
635.62 |
Ключові слова: гарбуз -- хімічний склад -- поживність -- стабілізація гомеостазу -- спосіб приготування -- тыква -- химический состав -- питательность -- стабилизация гомеостаза -- способ приготовления --
Анотація:
Добре відомо, що легкоферментовані вуглеводи - одна з найдефіцитніших складових раціону високопродуктивних жуйних. Відмінним джерелом цих вуглеводів є цукрові буряки. Та що робити, коли за будь-яких причин доступ до них обмежений?
Хорошо известно, что легкоферментированные углеводы - одна из самых дефицитных составляющих рациона высокопродуктивных жвачных. Отличным источником этих углеводов является сахарная свекла. Но что делать, когда по каким-либо причинам доступ к ним ограничен?
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|