
>
Сывороточные белки коровьего молока как активная основа пищевых полифункциональных БАД / Г. С. Комолова [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Комолова, Г. С.
Ионова, И. И.
Овчинникова, О. Е.
Комолов, С. А.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Комолова, Г. С.
Ионова, И. И.
Овчинникова, О. Е.
Комолов, С. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|