
>
637.3.022
Орлюк, Ю. Т.Вплив теплової обробки молока на термокислотну коагуляцію білків / Ю. Т. Орлюк //
Орлюк, Ю. Т.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 5. - С. 70-71. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/5)
Анотація:
Досліджено вплив температурних режимів ультрависокотемпературної обробки молока на швидкість протікання реакцій, що викликають інактивацію мікроорганізмів і реакцій, що спричиняють незворотні хіміко-фізичні зміни природних властивостей молока.
(Шифр в БД В014345/2009/5)
УДК | |
637.3.022 |
Анотація:
Досліджено вплив температурних режимів ультрависокотемпературної обробки молока на швидкість протікання реакцій, що викликають інактивацію мікроорганізмів і реакцій, що спричиняють незворотні хіміко-фізичні зміни природних властивостей молока.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|