>
Обезжиренный функциональный десерт для общественного питания / Н. В. Григорович [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Григорович, Н. В.
Антипова, А. С.
Белякова, Л. Е.
Поликарпов, Ю. Н.
Семенова, М. Г.
Моисеенко, Д. В.
Баранов, Б. А.
(Шифр в БД П698712/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Григорович, Н. В.
Антипова, А. С.
Белякова, Л. Е.
Поликарпов, Ю. Н.
Семенова, М. Г.
Моисеенко, Д. В.
Баранов, Б. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|