>
664.68
Лебединець, В. Т.Бісквітні напівфабрикати з додаванням нетрадиційних видів борошна [Текст] / В. Т. Лебединець, Л. М. Багрій //
Лебединець, В. Т.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7. - С. 28-29.
(Шифр в БД Х279026/2016/7)
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- нетрадиційні види борошна -- нетрадиционные виды муки -- бісквітні напівфабрикати -- бисквитные полуфабрикаты -- хімічний склад -- химический состав --
Додаткові точки доступу:
Багрій, Л. М.
(Шифр в БД Х279026/2016/7)
| УДК | |
| 664.68 |
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- нетрадиційні види борошна -- нетрадиционные виды муки -- бісквітні напівфабрикати -- бисквитные полуфабрикаты -- хімічний склад -- химический состав --
Додаткові точки доступу:
Багрій, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|