637.3.022
Вплив режимів теплової обробки молока на масообмін при термокислотній каогуляції білків / Ю. Т. Орлюк //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 5. - С. 64-71. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/5)
УДК
637.3.022

Анотація:
Досліджено вплив режимів високотемпературної обробки молочної суміші на ступінь використання білків молока, що дало змогу побудувати експериментально-статистичні моделі процесу масообміну залежно від температури теплової обробки молока перед термокислотною коагуляцією.
Исследовано влияние режимов высокотемпературной обработки молочной смеси на степень использования белков молока, что позволило построить экспериментально-статистические модели процесса массообмена в зависимости от температуры тепловой обработки молока перед термокислотной коагуляцией.
Effect of regimens of high-temperature machining of milk mix on the rate of use of proteins of milk is studied. That allowed building pilot statistical models of mass exchanging process depending on temperature of heat processing of milk before thermo acid coagulation.