Пробная выпечка на ферментативную активность ржаной муки / И. Чайка //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 38.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: выпечка -- ферментная активность -- ржаная мука -- метод arkady -- випічка -- ферментна активність -- житнє борошно -- метод arkady --
Анотація:
Метод «Пробной выпечки ARKADY» является доступным, не требующим применения дорогостоящего оборудования. Этим способом можно оценить ферментативную активность ржаной муки и установить, использовалось ли при помоле проросшее зерно.
Метод «Пробної випічки ARKADY» є доступним, що не вимагає застосування дорогого устаткування. Цим способом можна оцінити ферментативну активність житнього борошна і встановити, чи використовувалося при помелі проросле зерно.