
>
[637.5.013:620.21]:[658:005.332.4]
Пожарчук, Ю. В.Сировинна база як фактор забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України / Ю. В. Пожарчук //
Пожарчук, Ю. В.
Економіка харчової промисловості : науковий жукнал. - 2013. - N 1. - С. 32-34. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е196276/2013/1)
Ключові слова: м’ясопереробні підприємства -- сировинна база -- конкурентоспроможність -- мясоперерабатывающее предприятие -- сырьевая база -- конкурентоспособность --
Анотація:
В статті проаналізовано стан м’ясопереробної галузі України, проблеми та перспективи сировинної бази м’ясопереробних підприємств.
В статье проанализировано состояние мясоперерабатывающей отрасли Украины, проблемы и перспективы сырьевой базы мясоперерабатывающих предприятий.
(Шифр в БД Е196276/2013/1)
УДК | |
[637.5.013:620.21]:[658:005.332.4] |
Ключові слова: м’ясопереробні підприємства -- сировинна база -- конкурентоспроможність -- мясоперерабатывающее предприятие -- сырьевая база -- конкурентоспособность --
Анотація:
В статті проаналізовано стан м’ясопереробної галузі України, проблеми та перспективи сировинної бази м’ясопереробних підприємств.
В статье проанализировано состояние мясоперерабатывающей отрасли Украины, проблемы и перспективы сырьевой базы мясоперерабатывающих предприятий.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|