
>
006.86
Березовский, Ю. М.О стандартизации методов вискозиметрического исследования пищевых дисперсных систем / Ю. М. Березовский, Ю. А. Калошин //
Березовский, Ю. М.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
Ключові слова: вискозиметрия -- вязкость -- напряжение сдвига -- реологическая модель -- реометрия -- скорость сдвига -- эффективная вязкость -- віскозиметрія -- в'язкість -- напруження зсуву -- реологічна модель -- реометрія -- швидкість зсуву -- ефективна в'язкість --
Додаткові точки доступу:
Калошин, Ю.А.
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
УДК | |
006.86 |
Ключові слова: вискозиметрия -- вязкость -- напряжение сдвига -- реологическая модель -- реометрия -- скорость сдвига -- эффективная вязкость -- віскозиметрія -- в'язкість -- напруження зсуву -- реологічна модель -- реометрія -- швидкість зсуву -- ефективна в'язкість --
Додаткові точки доступу:
Калошин, Ю.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|