>
Сердюк, Л.Презентуємо класифікацію збагачених зернових продуктів : за функціональним призначенням, залежно від уведених добавок / Л. Сердюк, М. Мардар //
Сердюк, Л.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2009. - N1. - С. 34. - Библиогр.: с. 34.
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Мардар, М.
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Мардар, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|