
>
Татузян, Р.По-різному змінюється активність соєвих бобів під час термічної обробки / Р. Татузян, Л. Россо, Н. Садикова //
Татузян, Р.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2012. - N 1. - С. 39-40.
(Шифр в БД З092708/2012/1)
Ключові слова: уреаза -- ферменти -- антипоживні речовини (апр) -- термічна обробка соєвих бобів -- уреаза -- ферменты -- антипитптельные вещества (апв) -- термическая обработка соевых бобов --
Додаткові точки доступу:
Россо, Л.
Садикова, Н.
(Шифр в БД З092708/2012/1)
Ключові слова: уреаза -- ферменти -- антипоживні речовини (апр) -- термічна обробка соєвих бобів -- уреаза -- ферменты -- антипитптельные вещества (апв) -- термическая обработка соевых бобов --
Додаткові точки доступу:
Россо, Л.
Садикова, Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|