
>
Тесто с добавлением гороховой муки быстро созревает //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 27-28.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: тесто -- гороховая мука -- добавки -- тісто -- горохове борошно -- добавки --
Анотація:
Гороховая мука содержит 25 – 30 % белковых веществ, отличающимся полноценным аминокислотным составом. Из – за невысокой стоимости и богатого химического состава гороховую муку целесообразно использовать в качестве дешевого источника полноценного растительного белка.
Горохова борошно містить 25 - 30% білкових речовин, що відрізняється повноцінним амінокислотним складом. З - за невисокої вартості і багатого хімічного складу горохову борошно доцільно використовувати в якості дешевого джерела повноцінного рослинного білка.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: тесто -- гороховая мука -- добавки -- тісто -- горохове борошно -- добавки --
Анотація:
Гороховая мука содержит 25 – 30 % белковых веществ, отличающимся полноценным аминокислотным составом. Из – за невысокой стоимости и богатого химического состава гороховую муку целесообразно использовать в качестве дешевого источника полноценного растительного белка.
Горохова борошно містить 25 - 30% білкових речовин, що відрізняється повноцінним амінокислотним складом. З - за невисокої вартості і багатого хімічного складу горохову борошно доцільно використовувати в якості дешевого джерела повноцінного рослинного білка.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|