
>
Остроумов, Л. А.Использование сывороточных белков в продуктах питания / Л. А. Остроумов, Ю. В. Леоненко, И. С. Разумникова //
Остроумов, Л. А.
Молочная промышленность : научно-технический и производственный журнал. - 2008. - N11. - С. 76-77. - ISSN 0026-9026.
(Шифр в БД М891616/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Леоненко, Ю.В.
Разумникова, И.С.
(Шифр в БД М891616/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Леоненко, Ю.В.
Разумникова, И.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|