>
664.844:635/61/63
Санникова, Т. А.Солнечно-воздушная сушка - резерв увеличения овоще-бахчевой продукции / Т. А. Санникова, В. А. Мачулкина, Е. И. Иванова //
Санникова, Т. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 18-20 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: плоды овоще-бахчевых культур -- плоди овоче-баштанних культур -- сушка -- сушіння -- технические требования -- технічні вимоги -- качество продукции -- якість продукції --
Анотація:
Солнечно-воздушная сушка позволяет увеличить период потребления высоковитаминного, диетического продукта питания при минимальных затратах энергоресурсов. Описаны элементы подготовки товарного сырья овощных и бахчевых культур к сушке, установлены требования к качеству готовой продукции. Разработаны ОСТы на сушеные томаты, перец сладкий, баклажаны.
Сонячно-повітряне сушіння дозволяє збільшити період споживання високовітамінного, дієтичного продукту харчування при мінімальних затратах енергоресурсів. Описано елементи підготовки товарної сировини овочевих і баштанних культур до сушіння, встановлено вимоги до якості готової продукції. Розроблено ОСТи на сушені томати, перець солодкий, баклажани.
Додаткові точки доступу:
Мачулкина, В. А.
Иванова, Е. И.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
| УДК | |
| 664.844:635/61/63 | |
| 635/61/63 |
Ключові слова: плоды овоще-бахчевых культур -- плоди овоче-баштанних культур -- сушка -- сушіння -- технические требования -- технічні вимоги -- качество продукции -- якість продукції --
Анотація:
Солнечно-воздушная сушка позволяет увеличить период потребления высоковитаминного, диетического продукта питания при минимальных затратах энергоресурсов. Описаны элементы подготовки товарного сырья овощных и бахчевых культур к сушке, установлены требования к качеству готовой продукции. Разработаны ОСТы на сушеные томаты, перец сладкий, баклажаны.
Сонячно-повітряне сушіння дозволяє збільшити період споживання високовітамінного, дієтичного продукту харчування при мінімальних затратах енергоресурсів. Описано елементи підготовки товарної сировини овочевих і баштанних культур до сушіння, встановлено вимоги до якості готової продукції. Розроблено ОСТи на сушені томати, перець солодкий, баклажани.
Додаткові точки доступу:
Мачулкина, В. А.
Иванова, Е. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|