
>
576.809
Бурцева, Г. В.Визначення наявності коагулази у стафілококів виділених з ферментованих м’ясних продуктів / Г. В. Бурцева //
Бурцева, Г. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 8. - С. 72-74. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/8)
Анотація:
Проведено дослідження на наявність коагулази у 55 штамів стафілококів, попередньо вилучених з ферментованих м'ясних продуктів непромислового виробництва.
Проведены исследования на наличие коагулазы у 55 штаммов стафилококков, предварительно извлеченных из ферментированных мясных продуктов непромышленного производства.
(Шифр в БД В014345/2010/8)
УДК | |
576.809 |
Анотація:
Проведено дослідження на наявність коагулази у 55 штамів стафілококів, попередньо вилучених з ферментованих м'ясних продуктів непромислового виробництва.
Проведены исследования на наличие коагулазы у 55 штаммов стафилококков, предварительно извлеченных из ферментированных мясных продуктов непромышленного производства.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|