Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей [Текст] / В. І. Дробот, О. П. Іжевська //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N1. - С. 47-49. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Ключові слова: хліб -- хлеб -- шрот насіння льону -- шрот семян льна -- хімічний склад -- химический состав -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Анотація:
Висвітлено склад шроту насіння льону, оптимальну кількість його використання у хлібі, хімічний склад хліба та забезпечення ним добової потреби організму в поживних речовинах.
Освещен состав шрота семян льна, оптимальное количество его использования в хлебе, химический состав хлеба и обеспечение ним суточной потребности организма в питательных веществах.
Додаткові точки доступу: