
>
663.43:633.12 (571.63)
Особенности технологии свежепроросшего гречишного солода / А. С. Троценко [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 4. - С. 10-13. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
Ключові слова: амилолептическая активность -- гречиха -- гречишный солод -- солодоращение -- амілолептічна активність -- гречка -- гречаний солод -- солодовирощування --
Додаткові точки доступу:
Троценко, А.С.
Танашкина, Т.В.
Корчагин, В. П.
Медведева, А. А.
Клыков, А. Г.
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
УДК | |
663.43:633.12 (571.63) |
Ключові слова: амилолептическая активность -- гречиха -- гречишный солод -- солодоращение -- амілолептічна активність -- гречка -- гречаний солод -- солодовирощування --
Додаткові точки доступу:
Троценко, А.С.
Танашкина, Т.В.
Корчагин, В. П.
Медведева, А. А.
Клыков, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|