>
Дорохович, А.Новий цукрозамінник лактитол : досліджено його вплив на формування пластич., пруж.-еласт. показників тістових мас для різ. видів печива / А. Дорохович, О. Яременко //
Дорохович, А.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2008. - N 10. - С. 16-17.
(Шифр в БД Х686004/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Яременко, О.
(Шифр в БД Х686004/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Яременко, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|