
>
664.69
Рожно, О. В.Створення безглютенових макаронних виробів сприятиме забезпеченню населення України дієтичною продукцією [Текст] / О. В. Рожно, В. Г. Юрчак //
Рожно, О. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 10. - С. 27-28.
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
Ключові слова: безглютенові харчові продукти -- безглютеновые продукты питания -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- дослідження -- исследования -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- варильні показники -- варочные показатели --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В. Г.
(Шифр в БД Х279026/2016/10)
УДК | |
664.69 |
Ключові слова: безглютенові харчові продукти -- безглютеновые продукты питания -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- дослідження -- исследования -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- варильні показники -- варочные показатели --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|