
>
636.2.033:637.513
Крук, О.М’ясна продуктивність бичків української м’ясної породи [Текст] : за різної фактичної живої маси перед забоєм / О. Крук //
Крук, О.
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - 2015. - N 1/2. - С. 5-8. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2015/1/2)
Ключові слова: фактична жива маса -- фактическая живая масса -- забійна маса -- убойная масса -- забійний вихід -- убойный выход -- чистий приріст -- чистый прирост --
Анотація:
Досліджено вплив живої маси перед забоєм бичків української м’ясної породи на їх м’ясну продуктивність. Встановлено, що у тушах тварин із живою масою перед забоєм від 551 до 600 кг найвищий відсоток м’якоті. Вихід туші, внутрішнього жиру, м’якоті вищого і 1 сортів зі збільшенням фактичної живої маси збільшуються. Особливостей м’ясної продуктивності бичків за мускульно-кістковим відношенням, індексом м’язової і чистим приростом не установлено.
Исследовано влияние живой массы перед убоем бычков украинской мясной породы на их мясную продуктивность. Установлено, что в тушах животных с живой массой перед убоем от 551 до 600 кг самый высокий процент мякоти. Выход туши, внутреннего жира, мякоти высшего и 1 сортов с увеличением фактической живой массы увеличиваются. Особенностей мясной продуктивности бычков по мускульно-костному отношению, индексу мышечной ткани и чистым приростом не установлено.
(Шифр в БД Т259922/2015/1/2)
УДК | |
636.2.033:637.513 | |
636.2.033 | |
637.513 |
Ключові слова: фактична жива маса -- фактическая живая масса -- забійна маса -- убойная масса -- забійний вихід -- убойный выход -- чистий приріст -- чистый прирост --
Анотація:
Досліджено вплив живої маси перед забоєм бичків української м’ясної породи на їх м’ясну продуктивність. Встановлено, що у тушах тварин із живою масою перед забоєм від 551 до 600 кг найвищий відсоток м’якоті. Вихід туші, внутрішнього жиру, м’якоті вищого і 1 сортів зі збільшенням фактичної живої маси збільшуються. Особливостей м’ясної продуктивності бичків за мускульно-кістковим відношенням, індексом м’язової і чистим приростом не установлено.
Исследовано влияние живой массы перед убоем бычков украинской мясной породы на их мясную продуктивность. Установлено, что в тушах животных с живой массой перед убоем от 551 до 600 кг самый высокий процент мякоти. Выход туши, внутреннего жира, мякоти высшего и 1 сортов с увеличением фактической живой массы увеличиваются. Особенностей мясной продуктивности бычков по мускульно-костному отношению, индексу мышечной ткани и чистым приростом не установлено.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|