>
Влияние амарантовой белковой муки на хлебопекарные свойства пшеничной муки и качество хлеба / Н. Шмалько [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 6.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: амарантовая мука -- мука -- амарантове борошно -- борошно --
Додаткові точки доступу:
Шмалько, Н.
Семидоцкая, Н.
Комарова, Ю.
Чалова, И.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: амарантовая мука -- мука -- амарантове борошно -- борошно --
Додаткові точки доступу:
Шмалько, Н.
Семидоцкая, Н.
Комарова, Ю.
Чалова, И.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|