
>
664.6:633.35, 633.491
Теоретичні передумови створення борошняної суміші для виробництва хліба [Текст] / Т. А. Сильчук [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N1. - С. 53-55.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/1)
Ключові слова: хліб -- хлеб -- харчові волокна картоплі -- пищевые волокна картофеля -- борошняні суміші -- мучные смеси --
Додаткові точки доступу:
Сильчук, Т. А.
Фурманова, Ю. П.
Зуйко, В. І.
Тупиця, Я. Я.
(Шифр в БД Х367526/2018/1)
УДК | |
664.6:633.35, 633.491 | |
664.6 | |
633.35 | |
633.491 |
Ключові слова: хліб -- хлеб -- харчові волокна картоплі -- пищевые волокна картофеля -- борошняні суміші -- мучные смеси --
Додаткові точки доступу:
Сильчук, Т. А.
Фурманова, Ю. П.
Зуйко, В. І.
Тупиця, Я. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|