>
Эм, В.Г.Использование риса в производстве плавленных сырок / Эм В.Г., А. А. Сапарбекова //
Эм, В.Г.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД П698712/2008/4)
Додаткові точки доступу:
Сапарбекова, А.А.
(Шифр в БД П698712/2008/4)
Додаткові точки доступу:
Сапарбекова, А.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|