
>
Егорова, Е. Ю.Закономерности формирования товароведно-технических характеристик круп быстрого приготовления с кедровым жмыхом / Е. Ю. Егорова, М. С. Бочкарев, В. М. Позняковский //
Егорова, Е. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 1. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/1)
Додаткові точки доступу:
Бочкарев, М. С.
Позняковский, В. М.
(Шифр в БД Х775324/2011/1)
Додаткові точки доступу:
Бочкарев, М. С.
Позняковский, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|