
>
557.156+664.292
Использование биомассы гриба Aspergillus oryzae в качестве источника биологически активных веществ / Л. В. Римарева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 9. - С. 46-50. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/9)
Ключові слова: аминокислоты -- белок -- биологически активные добавки -- микробная биомасса -- микромицеты -- пептиды -- пищевые добавки -- ферментативный гидролиз -- хитин -- амінокислоти -- білок -- біологічно активні добавки -- мікробна біомаса -- мікроміцети -- пептиди -- харчові добавки -- ферментативний гідроліз -- хітин --
Додаткові точки доступу:
Римарева, Л.В.
Серба, Е.М.
Оверченко, М.Б.
Абрамова, И. М.
Рачков, К. В.
Орлова, Е. В.
(Шифр в БД Х775324/2012/9)
УДК | |
557.156+664.292 |
Ключові слова: аминокислоты -- белок -- биологически активные добавки -- микробная биомасса -- микромицеты -- пептиды -- пищевые добавки -- ферментативный гидролиз -- хитин -- амінокислоти -- білок -- біологічно активні добавки -- мікробна біомаса -- мікроміцети -- пептиди -- харчові добавки -- ферментативний гідроліз -- хітин --
Додаткові точки доступу:
Римарева, Л.В.
Серба, Е.М.
Оверченко, М.Б.
Абрамова, И. М.
Рачков, К. В.
Орлова, Е. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|