
>
Півень, О. М.Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеру [Текст] / О. М. Півень //
Півень, О. М.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 4. - С. 24-25.
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
Ключові слова: виробництво крекерів -- производство крекеров -- соняшникова олія -- подсолнечное масло -- окиснення -- окисление -- антиоксиданти -- рослинна сировина -- растительное сырье --
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
Ключові слова: виробництво крекерів -- производство крекеров -- соняшникова олія -- подсолнечное масло -- окиснення -- окисление -- антиоксиданти -- рослинна сировина -- растительное сырье --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|